La mai bine de cinci ani de la caderea pietei imobiliare, proiectele rezidentiale dau semne de revenire, iar cumparatorii reincep sa faca achizitii inca din faza de proiect.

2015 a fost un an bun pentru piata locuintelor, atat pentru vanzatori – care au mai urcat putin preturile -, cat si pentru cumparatori – care au beneficiat de programe de creditare mai avantajoase.

Preturile locuintelor au fost variate, in functie de zona, dar si de apetitul pentru achizitii. Cel mai cautat segment de apartamente a fost cel de doua camere, unde preturile au variat de la aproximativ 30.000 de euro in provincie, la o medie de peste 60.000 de euro in Bucuresti.

O alta piata imobiliara pe care analistii o considera in crestere este cea din Cluj-Napoca, sustinuta in special de achizitii facute de persoane care lucreaza in zona de IT. Acelasi lucru este sesizat si in Bucuresti, unde marea masa de clienti vine din zona corporatiilor.

Citeste in continuare pe adevarulfinanciar.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri