CBRE Romania a castigat premiile anuale ale industriei de real estate, in baza voturilor specialistilor din domeniu, premii decernate la sfarsitul saptamanii, in cursul unui eveniment marca CIJ, desfasurat la Hotel Intercontinental.

CBRE a fost desemnata cea mai buna agentie in domeniile Industrial, Office, Retail si Property Management, expertii si membrii juriilor din industrie confirmand astfel statutul de lider de piata al CBRE in toate sectoarele consultantei de real estate din Romania.

Cea mai importanta tranzactie de spatii de birouri din 2015 a fost desemnata relocarea Carrefour in cladirea Skanska (Green Court Building B), pe o suprafata totala de 6.300 de mp, tranzactie coordonata de catre echipa de Office a CBRE Romania.
Compania a realizat, de asemenea, si tranzactia anului din sectorul industrial, respectiv inchirierea de catre Quehenberger Logistics a unei suprafete de 18,000 mp in parcul industrial detinut de catre dezvoltatorul ceh CTP – CTPark Bucharest West.
Premiile primite de CBRE au fost anticipate de rezultatele anuntate pe primele trei trimestre ale anului 2015, conform carora compania ocupa primul loc in piata de servicii de consultanta si intermediere imobiliara.
Prezent la Gala de acordare a premiilor, Andreas Ridder, Chairman CBRE CEE, apreciaza ca performantele biroului de la Bucuresti sunt cu adevarat exceptionale: “Am castigat tot ce se putea castiga. Cuvintele nu sunt destul de puternice pentru a descrie realizarile incredibile ale echipei CBRE din Romania, al carei lider este Razvan Iorgu”.

CBRE Group, Inc. (NYSE: CBG), Fortune 500 și S&P 500 cu sediul central in Los Angeles, este cea mai mare companie in domeniul imobiliar din lume și societate de investiții (în termeni de venituri, 2014). Compania are mai mult de 70.000 de angajati (excluzand companiile afiliate), și deservește proprietarii de active imobiliare, investitorii si chiriasii prin intermediul celor peste 400 de birouri (excluzand filialele) din intreaga lume. CBRE ofera consultanta strategica si executorie pentru vanzarea sau inchirierea proprietatilor; Servicii corporate; administrarea proprietatilor, management de proiect; bancare ipotecare; evaluare; Servicii de consultanta pentru dezvoltari imobiliare; de administrare a investitiilor; si de cercetare si consultanta. Va rugam sa vizitati site-ul nostru la www.cbre.ro.

Foto: Echipa CBRE (de la dreapta): Razvan Iorgu - Managing Director, Dana Bordei - Head of Industrial Agency, Alina Calciu - Head of Global Workplace Solutions, Mihai Paduroiu - Head of Office Agency, Victor Rachita - Business Development Executive, Luiza Moraru - Head of Retail &Asset Services, Gijs Klomp - Head of Capital Markets, Gabriel Balaban - Head of Building Consultancy.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri