Arthur Popa va prelua de la inceputul anului 2016 functia de CEO al Baneasa Developments, companie care detine si opereaza centrul comercial Baneasa Shopping City si Grand Cinema & More din zona de nord a Capitalei.

Popa il va inlocui pe Georgios Argentopoulos care preia atributii in consiliul de administratie al companiei. Arthur Popa va fi responsabil de continuarea strategiei de dezvoltare a centrului comercial Baneasa Shopping City, avand ca obiectiv consolidarea pozitiei pe piata din Romania.

Arthur Popa si-a inceput activitatea in cadrul Baneasa Developments in 2006, ocupand diverse functii de conducere pe parcursul carierei sale. In 2013 a fost numit chief operating officer (COO), pozitie din care a coordonat operatiunile companiei. In iunie 2014 a obtinut certificarea ICSC – Certified Shopping Center Manager – fiind printre primii manageri din Romania cu aceasta acreditare.

Baneasa Shopping City este cel mai mare proiect comercial din Romania. Baneasa Developments este unul dintre cei mai mari dezvoltatori de proiecte comerciale din Romania, alaturi de AFI Europe, NEPI, Iulius Group sau Anchor Group.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri