Prima cladire din noul ansamblu de birouri Oregon Park, dezvoltat de Portland Trust, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori imobiliari din Romania, a fost inchiriata integral, spatiile de birouri fiind ocupate in totalitate de compania americana Oracle.

Zona dedicata food-retail-ului a fost de asemenea inchiriata 100%, cel mai recent chirias fiind compania de event catering Flavours, cu brandul Stradale. Flavours este unul dintre jucatorii importanti in domeniul cateringului de eveniment si al operarii de restaurante. In Oregon Park, Flavours va deschide cel de-al patrulea restaurant Stradale.

Printre cei care au inchiriat spatii in zona de retail se numara si Lagardere Travel Retail, operatorul conceptului „1 Minute”. Prezent in principalele centre de afaceri medii si mari din Bucuresti, „1 Minute” este un brand international de fresh snacking & convenience.
Din punct de vedere tehnic, 95% din structura cladirii A este finalizata, lucrarile la interior si fatada progresand in paralel. Cladirea are un regim de inaltime de doua subsoluri, parter si 6 etaje si dispune de o suprafata inchiriabila de 20.104 mp. Termenul de finalizare este iunie 2016.

In paralel, dezvoltarea Cladirii B continua conform planificarii, spatiul inchiriabil fiind de aproximativ 25.000 mp. Lucrarile la Cladirea C vor incepe in cursul acestui an. Cele trei constructii din complexul Oregon Park vor ocupa o suprafata de circa 70.000 de mp.
Cladirile Oregon Park vor fi certificate BREEAM, cu calificativul „EXCELLENT”, aceeasi certificare pe care a obtinut-o si Floreasca Park, proiectul anterior al Portland Trust.

Oregon Park este al saselea proiect de birouri dezvoltat de Portland Trust in Romania, dupa Opera Center I si II, Bucharest Business Park, Floreasca 169A si Floreasca Park. Cu cei aproximativ 70.000 mp de spatii noi de birouri, Oregon Park reprezinta 21% din totalul de 330.000 mp construiti si inchiriati de Portland Trust la noi in tara, incepand cu anul 1999.

Oregon Park este situat in zona de birouri Floreasca – Barbu VacarescuParcul de birouri va avea spatii verzi generoase si zone de relaxare, peste 700 de locuri de parcare (pentru primele doua cladiri), statii de incarcare a vehiculelor electrice, rack-uri de biciclete acoperite si securizate cu card, precum si cai de acces pietonale acoperite pentru o protejare pe timp ploios.

Portland Trust este una dintre cele mai importante companii de dezvoltare imobiliara din Europa Centrala si de Est. Firma a fost infiintata in anul 1997 de catre britanicul Robert Neale, care detine functia de director general in cadrul companiei.

In Romania, compania a pus accent pe dezvoltarea unor cladiri de birouri la cele mai inalte standarde si a unui spatiu industrial. Portland Trust are birouri in Praga si Bucuresti si a construit pana in prezent peste 550.000 de mp de spatii inchiriabile.
Piata locala de birouri este una dintre cele mai disputate, segment de piata in care activeaza companii si dezvoltatori precum Genesis Development (Liviu Tudor), Globalworth, Raiffeisen Development, CA Immo sau AFI Europe.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri