Forte Partners, unul dintre cei mai dinamici investitori imobiliari la nivel local, va demara la inceputul saptamanii viitoare proiectul de birouri The Bridge din zona studenteasca Regie, in apropiere de Carrefour Orhideea, un proiect care va fi dezvoltat pe terenul fostei fabrici de paine „Spicul”.

The Bridge este unul dintre cele mai importante pariuri ale dezvoltatorului imobiliar, care mai are in derulare o serie de proiecte de birouri, precum si rezidentiale. The Bridge va avea o suprafata de peste 56.000 mp.

Forte Partners va deschide in luna septembrie a acestui an proiectul de birouri Stefan cel Mare Building, care va oferi o suprafata totala inchiriabila de 8.000 mp, dar care planuieste sa demareze un proiect ambitios tot in zona Orhideelor, acolo unde isi propune sa revitalizeze fosta Fabrica de Bere din zona, printr-un proiect de 37.000 mp.

Pana in prezent, Forte Partners a reusit sa dezvolte si sa vanda doua proiecte de birouri importante in doua puncte cheie ale orasului – HQ Victoriei (Piata Victoriei) si Nova Building (zona Barbu Vacarescu – Floreasca).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri