Mega Image, unul dintre cei mai mari si dinamici retaileri din Romania, isi va reloca activitatea in proiectul Plaza Romania Offices, dezvoltat de catre Anchor, care va fi inaugurat in al doilea trimestru al acestui an.

Necesitatea unui spatiu mai incapator pentru sediul central al Mega Image vine ca rezultat al dezvoltarii activitatii companiei din ultimul an. Spatiul ocupat de Mega Image va avea o suprafata de peste 3.300 mp.

Proiectul este o extensie a centrului comercial Plaza Romania transformata in spatii de birouri, in urma unui proces amplu de renovare si modernizare. Mai exact, noile birouri Mega Image vor fi situate in aripa de est a cladirii mall-ului, la etajul al doilea.

Pe langa aceasta suprafata, sediul central Mega Image va dispune si de locuri de parcare dedicate, atat pentru angajati, cat si pentru vizitatori.

Noul proiect Plaza Romania Offices va dispune de o suprafata de peste 10.000 mp, care va fi integrata in centrul comercial Plaza Romania din zona de Vest a Capitalei.

„Mutarea sediului Mega Image intr-un spatiu mai incapator si in general mai ofertant este un efect logic al ritmului de extindere a companiei. Aceasta a crescut in mod constant in ultimii ani, atat ca cifra de afaceri, cat si ca numar efectiv de magazine, iar una dintre prioritatile noastre este sa oferim conditii de lucru moderne pentru toti colegii nostri, inclusiv cei care isi desfasoara activitatea in sediul central”, a declarat Vassilis Stavrou, director general Mega Image Romania.

Mutarea efectiva a sediului companiei in noul spatiu este in curs de pregatire si va avea loc la inceputul lunii iulie.

Numarul efectiv al angajatilor Mega Image care vor avea birourile in noul sediu este de circa 400, din cei aproximativ 9.200 de angajati ai companiei, restul desfasurandu-si activitatea in magazine si depozit.

Plaza Romania Offices este unul dintre cele mai importante proiecte de birouri care vor fi livrate pe piata in acest an, alaturi de alte dezvoltari importante printre care Bucharest One (Globalworh), Oregon Park (Portland Trust), Metroffice (Immofinanz) sau Aviatorilor 8 (NEPI).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri