Eu si sotul meu, Andrei, suntem casatoriti de doi ani si de cateva luni suntem fericitii parinti ai unei fetite frumoase si vesele. Iubim sportul si ducem o viata cat mai sanatoasa si pentru ca ne dorim ce e mai bine pentru copilul nostru, vrem sa-i insuflam si ei aceste pasiuni. Din aceste motive am considerat ca cel mai important este ca ea sa creasca intr-un loc frumos, un mediu aerisit, sigur, unde sa se poata bucura de copilarie.

Asa am descoperit complexul GREENFIELD, situat la periferia padurii Baneasa si de cum am ajuns acolo am simtit ca acesta este locul ideal pentru noi. Complexul este inconjurat de 900 de hectare de padure, singura, de altfel, din Bucuresti. Ceea ce garanteaza rezidentilor avantajul de a respira un aer mult mai curat decat in restul capitalei. Plus liniste. Plus bucuria si libertatea de a face miscare cat mai multa si de a te descarca de stresul cotidian, ramanand in acelasi timp la doi pasi de centrul Bucurestiului. Padurea si arborii sunt binecunoscuti pentru efectele terapeutice - diminuarea stresului, intensificarea metabolismului.

Pe langa beneficiul adus de sutele de hectare de padure, ne-a placut si faptul ca apartamentele sunt spatioase (suprafete cuprinse intre 65 si 120 de mp), luminoase, complet finisate si dotate cu echipamente de ultima generatie. Peretii externi sunt construiti din caramida cu grosimea de 30 de cm, lucru ce a constituit inca un punct in plus avand in vedere ca fetita noastra e la varsta la care plange din orice motiv. Ceea ce ne-a incantat si mai mult este faptul ca apartamentele sunt foarte eficiente din punct de vedere energetic. Astfel, iernile sunt calduroase datorita incalzirii din pardoseala, iar vara datorita copacilor, temperatura este cu 10 grade mai mica decat in centrul orasului; si stim cu totii cat de chinuitoare sunt verile in Bucuresti.

La sase luni dupa ce ne-am mutat in GREENFIELD mi-e clar ca am facut cea mai inspirata alegere. Casa noastra nu este doar situata intr-un cartier modern, la cca 10-15 minute de centrul orasului si de aeroport, ci este si o comunitate de oameni tineri, deschisi, optimisti. In GREENFIELD se zambeste mai mult, pentru ca este extrem de placut sa vii, seara de seara, acasa. In curand se va deschide si centrul cu spa, piscina, terenuri de sport, gradinita, scoala, supermarket si astfel vom avea tot ce este necesar la o aruncatura de bat. Unde mai pui ca in viitorul apropiat se va deschide si magistrala 6 - linia de metrou ce va face legatura cu centrul orasului. Nici ca ne puteam dori mai mult!

Asadar, la primul nostru „bilant de casa noua”, raportul este pozitiv pe toate liniile: avem un apartament ultramodern, din casa auzim fosnetul padurii si cand ne intoarcem seara de la birou, tragem adanc aer in piept, simtim ca suntem la munte.

GREENFIELD – Ansamblul Salcamilor
LOCATIE: Str. Drumul Padurea Neagra, nr. 56, Sectorul 1, Bucuresti
Suprafata dezvoltata: 11 hectare (din totalul de 60 de hectare)
35 blocuri, totalizand 924 apartamente cu 2, 3 si 4 camere. 504 apartamente finalizate, 420 apartamente in curs de finalizare. Apartamentele de la parter au gradina proprie.
GREENFIELD - Ansamblul Platanilor
Suprafata dezvoltata: 10 hectare (din totalul de 60 de hectare)
38 blocuri, totalizand 888 apartamente cu 2, 3 si 4 camere ce se vor finaliza in perioada Oct.2016-Mar.2017.

GREENFIELD inseamna:
Aer cu 50% mai curat decat in centru
Nivel de zgomot cu 50% mai redus decat in centru
Indicatori urbanistici de exceptie: CUT 0.85 si POT 15%
Blocuri cu regim redus de inaltime, P+5, dotate cu lift
www.greenfieldresidence.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri