ProLogis, lider mondial in dezvoltarea spatiilor de depozitare si distributie, a semnat cu NYK Logistics s.r.o., subsidiara a Grupului NYK, un contract de inchiriere pentru un spatiu de depozitare de 12.921 mp in Parcul ProLogis Praga D1 Est.
NYK are deja inchiriate spatii si in alte parcuri de distributie ale ProLogis din lume: 145.292 mp in Europa, 39.540 mp in Statele Unite si 6.071 mp in China, informeaza Rompres. Parcul ProLogis Praga este amplasat la aproximativ 11 km sud-est de centrul Pragai la intersectia Ricany/Jesenice, in afara autostrazii principale D1. Parcul include zece cladiri totalizand aproximativ 162.400 m2 si, datorita pozitionarii sale foarte bune, se poate ajunge la centrul orasului Praga in numai 20 de minute.

Clientii Parcului ProLogis Praga sunt companii precum Kraftverkehr Nagel, UTC, Rossmann, L'Oreal, Schneidersohne Papier, Hellmann PKZ, Setto Spedition, P&P Spedition, Asbisc si DHL Logistics CR. "Cladirile corespund necesitatilor de cooperare pe termen lung cu NYK Logistics. Suntem foarte multumiti de nivelul actual de interes al unor clienti importanti, precum NYK Logistics, fata de cladirile noastre. Este un semnal clar al calitatii parcurilor noastre din Republica Ceha", a declarat Jakub Pelikan, ProLogis Market Officer pentru Republica Ceha si Slovacia.

Michal Peter, General Manager al NYK Logistics (Republica Ceha), a adaugat: "NYK Logistics a ales ProLogis deoarece standardele sale superioare corespund perfect cerintelor noastre. In acelasi timp, locatia cladirilor ProLogis din Parcul ProLogis Praga D1 Est este foarte potrivita cu activitatile noastre. Intentionam sa ne extindem afacerea intr-un spatiu nou de depozitare pentru clientii nostri actuali si cei noi, recrutati din domeniul auto si din sectorul de retail."

NYK Logistics face parte din NYK Group, fondat in 1885, care face parte dintre companiile lidere la nivel mondial in transporturi. NYK Group are peste 30.000 de angajati in toata lumea si ofera diferite servicii de transport: containere, feribot, transportul de energie, terminal si croaziera. In 1980, NYK s-a implicat pentru prima data in afaceri de logistica precum depozitarea si distributia. Astazi, NYK Logistics ofera solutii logistice complete in 260 de centre de distributie avand propria sa flota de 2.600 de camioane.

ProLogis este lider mondial in dezvoltarea spatiilor de depozitare si distributie, cu 37,6 milioane mp de constructii in 2401 de proprietati, in operare sau in stadiul de dezvoltare pe 81 de piete din America de Nord, Europa si Asia la data de 30 iunie, 2006
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri