Cum ar fi sa lucrezi intr-o companie in care inspiratia nu te paraseste nicio clipa. Asta am simtit cand am vizitat birourile agentiei de comunicare 2activePR din centrul Capitalei.

Activitatea echipei 2activePR se desfasoara pe doua etaje (etajul 1 si o mansarda luminoasa) intr-o casa veche situata intr-o zona foarte linistita, care te imbie la creativitate.

Cu o suprafata totala de aproape 300 mp, sediul agentiei de comunicare se afla la etajul 1, unde dispune de o sala de sedinta, receptia, birourile echipei de management (Corina Barladeanu si Cristina Hanganu) dar si cele ale echipei care se ocupa de productie si evenimente.

La mansarda isi desfasoara activitatea cei 10 consultanti in comunicare si in digital. Tot la ultimul etaj se afla bucataria si cafeteria, iar raportul de spatii deschise versus spatii inchise este aproximativ egal.

Sediul 2activePR se afla intr-o cladire interbelica ridicata in stil neoclasic in anii 1930, localizata in centrul Bucurestiului, zona Icoanei.

„Farmecul mansardei, spatiile de depozitare existente la subsol si gradina au fost un factor decisiv in alegerea spatiului. Este o cladire cu personalitate, construita de arhitectul german Fisher si renovata in 2009. Si, nu in ultimul rand, chiar si numele strazii ne reprezinta (str. Viitorului). Este important ca angajatii 2activePR atunci cand sunt la birou sa perceapa acest spatiu ca pe un loc creativ, inspirational. De asemenea, pe timpul verii, gradina cu multa verdeata reprezinta un spatiu propice pentru intalniri, brainstorming-uri sau evenimente”, a declarat Corina Barladeanu, managing partner in cadrul agentiei 2activePR.

Inca de la intrarea in sediul agentiei esti intampinat de decorul gandit in jurul conceptului Golden Ratio, care reprezinta simbolul diviziunii perfecte. In open space-ul luminos de la mansarda, nuantele de alb cu accente vesele de culoare date de scaune, ofera o atmosfera prietenoasa si tonica. Zona de relaxare, formata dintr-o canapea in nuante de verde cu imprimeu floral este adesea locul unor brainstorminguri creative.

„Designul agentiei a fost creat cu gandul de a oferi echipei de consultanti un mediu echilibrat, propice creatiei si exprimarii deschise pentru ca ideile bune vin intr-un spatiu creativ”, a mai precizat Corina Barladeanu.

La parter, sala de intalniri are o atmosfera primitoare, iar nelipsita apa cu lime ii intampina mereu pe oaspetii 2activePR. Paleta de culori din sala de sedinte este mai restransa, in nuante de bej si alb, puse in lumina de draperiile colorate si elementele de design din interior.

Cum arata biroul Corinei Barladeanu

Biroul Corinei Barladeanu este unul simplu, cald si luminos. Biroul alb, Scroll, dar si lampa Fortuny sunt elementele care alcatuiesc un spatiu scenografic.

2activePR este o agentie care ofera servicii de consultanta in comunicare corporate si de marketing, management de criza, campanii de informare si educare, platforme si proiecte CSR, servicii de event management si marketing. In 2009, 2activePR a devenit, oficial, partenerul afiliat al retelei internationale Fleishman-Hillard in Romania, activand in ariile de expertiza cu dezvoltare semnificativa in mediul international. Portofoliul de clienti al agentiei: Bergenbier, Braun, Baneasa Shopping City, Coty, Huawei Enterprise, Help Net, LC Waikiki, Monsanto, Oracle, Philips, Preda Publishing, Saint-Gobain, Salvati Copiii, Teilor, clinica Bellanima sau Compania de transport CDI.

Sursa foto: Andreea Chitan Photography (AC Photography); compania

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri