Coldwell Banker Affiliates of Romania, unul dintre cei mai importanti brokeri de pe segmentul rezidential, va prezenta la Targul Imobiliar National tIMOn un portofoliu format din 1.000 de locuinte deja finalizate sau care se vor finaliza in perioada urmatoare, in 11 proiecte rezidentiale din Bucuresti si Brasov.

"Anul acesta a debutat bine, in ciuda incertitudinilor din piata, cu o cerere in crestere si o mentinere a numarului de tranzactii, in contextul unei oferte tot mai variate si a stabilizarii preturilor si imbunatatirii ofertelor de creditare", declara Andrei Sarbu, vicepresedinte Coldwell Banker Affiliates of Romania.

Potrivit brokerului imobiliar, cele 11 proiecte sunt Citta' Residential Park, Cosmopolis, FeliCity, Lake View Apartments, MetroCity Academiei, Pipera Residential Park, Politehnica Park Residence, Onix Residence, toate amplasate in Bucuresti, si Dorobantilor Residence, Sanpetru Residence si Transilvania Residence, amplasate in Brasov.

Pe perioada tIMOn vor fi desfasurate promotii care vor consta in reduceri de pana la 10% din preturile de vanzare ale locuintelor din portofoliul Coldwell Banker. Compania a vandut in 2015, direct de la dezvoltator, peste 1300 de locuinte noi doar in Bucuresti.

Citeste si:
Cat de scump este sa fii proprietar in Bucuresti in 2020?
Cat de scump este sa fii...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Cum poate descifra evolutia casatoriilor viitorul pietei rezidentiale
Setari Cookie-uri