Media preturilor minime de tranzactionare pentru apartamentele vechi din Capitala a depasit nivelul de 1.500 de euro pe metru patrat util, in primul trimestru din 2016, conform analizei realizate de HomeFinders, iar Dorobanti-Beller este zona unde in prezent se tranzactioneaza cele mai scumpe apartamente. Aici, pretul minim pe metru patrat util este de 1.552 de euro la patru camere, 1.574 de euro la doua camere, iar la trei camere ajunge la 1.597 de euro. In ce cartiere din Bucuresti gasim insa cele mai ieftine apartamente?

Apartamentele vechi de doua camere din Capitala au inregistrat cel mai mare avans al preturilor minime medii de tranzactionare, cu 9,43% (in jurul valorii de 70.000 euro), in primele trei luni din acest an, dintre toate categoriile de locuinte, cu mult fata de apartamentele cu trei camere, al caror pret minim mediu de vanzare a scazut cu 1,47% (in jurul valorii de 80.000 de euro). In acelasi timp, apartamentele de patru camere au inregistrat cresteri de 3,74% ale preturilor in primul trimestru din 2016, de la 96.390 de euro la 100.000 de euro.

Sursa foto: Diaconu Daniel / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri