Compania de consultanta financiara si dezvoltare imobiliara originara din Marea Britanie, Westhill, si-a deschis un birou in Bucuresti, Romania
Westhill administreaza patru fonduri private si opereaza in Marea Britanie si pe pietele emergente din Europa, concentrandu-se pe Romania si Bulgaria. Domeniul nostru de activitate este axat pe cumpararea si dezvoltarea de propietati comerciale in Romania. Westhill va achizitiona terenuri si propietati care genereaza un yield cit mai aproape de nivelul pietii, avand ca prioritate propietati comerciale, spatii pentru birouri si supermarket-uri. a declarat Andrei Panculescu, numit de curand in pozitia de Manager Comercial si Achizitii al Westhill Romania. Andrei Panculescu are o vasta experienta in mediul de afaceri romanesc. El a lucrat pentru companii precum MobiFon, Ogilvy & Mather, Xerox, Roel sau Eurisko.

Westhill imbina capacitatea in domeniul financiar si imobiliar a unui personal foarte bine instruit, cu experienta semnificativa in sectorul financiar, investitional, imobiliar, in constructii si dezvoltare. Echipa noastra beneficiaza de peste 125 de ani de experienta la nivel international, in toate aspectele legate de investitii comerciale si rezidentiale, precum si in dezvoltarea imobiliara.

Westhill minimizeaza riscurile oricarui proiect, deoarece combina cunostintele si experienta profesionala a factorilor locali cu un proces riguros de due diligence. Riscul investitional este gestionat prin existenta unui portofoliu bine echilibrat de proiecte cu termene si conditii investitionale variate si prin monitorizarea detaliata a tendintelor din domeniile financiar, economic si de consum din pietele respective.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Antreprenor: Dacă spui astăzi că mergi la muncă se uită lumea urât la tine
Setari Cookie-uri