Coresi Shopping Resort, una dintre cele mai importante dezvoltari de proiecte comerciale din centrul tarii, a atras peste 8 milioane de vizitatori in primul an de la lansare.

Coresi a inregistrat performante de trafic inca de la deschidere, depasind 1.000.000 de vizite doar in prima luna. In acest fel, peste 22.000 de vizitatori au trecut zilnic pragul centrului comercial, devenind parte din comunitatea din Brasov si intreaga regiune.

“Ne-am dorit sa facem din Coresi, prin conceptul unic Shopping Resort, o scena a comunitatii, un spatiu in care brasovenii se pot bucura de timpul lor liber”, a declarat Tatian Diaconu, directorul general Immochan Romania, manager care sustinea, la inaugurarea centrului comercial, ca se asteapta ca in primul an de activitate peste 7 milioane de vizitatori sa ii treaca pragul, un target atins si depasit.

Volumul vanzarilor in primul an a crescut constant, ajungand la 60 milioane de euro. In prezent, Coresi Shopping Resort are un grad de ocupare de 100% si gazduieste peste 120 de branduri, dintre care 14 locale, 47 nationale si 62 internationale.

In octombrie 2015 s-a dema¬rat a doua faza de extindere a proiectului Coresi, cu un nou parc comercial de tip Strip Mall. Denumit Street Coresi, parcul comercial va include 12 spatii comerciale, cu 300 m de fatade si 450 locuri de parcare. Investitia totala se ridica la 10 milioane de euro.

Coresi Shopping Resort ofera zone de relaxare, locuri de joaca, zona de food-court desfasurata pe 3.500 mp, 8 sali de cinema, parc si terenuri pentru activitati sportive in aer liber de 2,5ha. De asemenea, centrul include si cel mai mare hipermarket din Transilvania, Auchan Coresi, cu o suprafata neta de vanzare de 13.800 mp. Hipermarketul a inregistrat in decursul primului an 4.500.000 de vizitatori.

Immochan este unul dintre cei mai mari dezvoltatori si investitori imobiliari din Romania, o piata aflata in plina expansiune. Tot pe piata din Brasov, AFI Europe, proprietarul AFI Palace Cotroceni si AFI Palace Ploiesti, a finalizat recent procesul de achizitie a terenului din centrul tarii, pe care ar urma sa dezvolte cel de-al treilea proiect de mall la nivel local.

Principalii investitori si dezvoltatori de proiecte comerciale in Romania sunt NEPI, Iulius Group, Anchor sau Baneasa Developments.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri