Incepand cu luna septembrie, compania Eurisko va fi condusa de Alexandra Dimofte si Radu Lucianu, care vor ocupa functia de Managing Partner. Ei vor prelua atributiile detinute de Andrei Panculescu, fostul general manager, care a decis sa accepte o noua provocare in cariera sa.
Alexandra Dimofte si Radu Lucianu au o experienta considerabila pe piata de real estate. Ei au pus bazele departamentului de birouri, dupa ce s-au alaturat ehipei Eurisko ca parteneri in 1999. In functiile actuale, cei doi se vor ocupa de atragerea fondurilor de investitii pe piata romaneasca, vor acorda consultanta pentru proiectele imobiliare de anvergura si vor avea atributii in administrarea firmei, implicit strategia de dezvoltare, parteneriatele de afaceri si supervizarea activitatilor financiare, de resurse umane si marketing.

Alexandra Dimofte a absolvit in 1996 Facultatea de Management din Cadrul Universitatii Romano-Anericane si a inceput sa lucreze in domeniu imediat dupa terminarea studiilor. Printre cele mai mari proiecte de care s-a ocupat se numara tranzactiile record de inchiriere a 41.000 mp pentru Raiffeisen Bank sau relocarea Alpha Bank in Neocity Tower, urmata de incheierea tranzactiei de vanzare cumparare a aproximativ 17.000 mp de catre Aplha Bank in Bucharest Tower Center.

Radu Lucianu a terminat Facultatea de Metalurgie din Universitatea Politehnica, in 1993, iar inainte de veni la Eurisko a mai lucrat la Adisan Metal si Romprim. El a bifat in CV-ul sau proiecte complexe de real estate. A fost consultant pentru Sema Parc (cea mai mare dezvoltare imobiliara din Capitala anuntata anul acesta) si si-a adus aportul la una dintre cele mai mari tranzactii de pe piata de birouri, din 2006: vanzarea cladirii Millennium BC catre fondul britanic de investitii European Convergence Property Company, pentru suma de 36,5 milioane de euro.

Compania imobiliara Eurisko a inregistrat in primele opt luni ale anului o cifra de afaceri ce depaseste trei milioane de euro.

Compania s-a remarcat pe piata de profil pe majoritatea segmentelor: a pre-inchiriat 60.000 mp de birouri si a fost unul din consultantii celei mai mari tranzactii in acest sector, vanzarea Millennium BC, si-a adjudecat in exclusivitate marile proiecte rezidentiale (Quadra Place 80% vandut, Corbeanca Forest - 30% vandut, Baneasa Lake View Residence 30% vandut, Grand Residence 50% vandut), a pre-inchiriat 50% din spatiile mall-ului bacauan Arena City Center precum si 80% din Kaufland Power Center.

In acelasi timp, a lucrat cu cei mai mari developeri in domeniul industrial si si-a adus aportul la inchirierea proiectelor din acest sector Key Logistic Center, Otopeni Trade Park, A 1 Industrial Park a tranzactionat peste un milion de mp in Capitala si judetul Ilfov si 362.000 mp in tara.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri