TenarisSilcotub, unul dintre cei mai mari producatori de tevi pentru industria petroliera din Romania, a anuntat numirea Mihaelei Popescu la conducerea operatiunilor din Romania, functie pe care o va prelua incepand din 1 iulie 2016.

Mihaela Popescu (foto cover) este prima femeie care ocupa un post de area manager in cadrul Tenaris. Mihaela Popescu il urmeaza in functie pe Michele Della Briotta, care va prelua responsabilitatea de Manager Regional Europa, o arie de management nou creata pentru a integra operatiunile companiei din Europa si a beneficia de sinergii intre facilitatile sale de productie din Italia si Romania.

Mihaela Popescu face parte din echipa TenarisSilcotub din 2005, careia i s-a alaturat dupa o experienta in compania de consultanta KMPG Romania. In ultimii 11 ani, ea a coordonat proiecte de dezvoltare a afacerilor, vanzarile de produse Tenaris pentru industria de petrol si gaze din Europa Centrala si de Est, detinand si pozitia de Chief Financial Officer (CFO) a TenarisSilcotub.

Mihaela Popescu a absolvit programul Executive Master of Business Administration (E-MBA) la Universitatea Bristol & Université des Ponts et Chausses, este licentiata a Academiei de Studii Economice din Bucuresti si detine un master in inginerie electrica de la Universitatea Politehnica din Bucuresti.

Predecesorul ei, Michele Della Briotta, a lucrat ca area manager pentru Europa de Est din aprilie 2013. In noul sau rol de manager regional pe Europa, el va superviza operatiunile din Italia si Romania, conducand o echipa de 3.650 de oameni. De asemenea, Della Briotta va conduce la nivel global vanzarile de produse Tenaris pentru industriile mecanica, auto-moto si energetica.

Compania Tenaris este prezenta in Romania din 2004, cand a integrat producatorul de tevi Silcotub din Zalau. De atunci, TenarisSilcotub a investit peste 350 de milioane dolari in modernizarea tehnologiilor si dezvoltarea de noi linii de fabricatie, capabile sa creeze produse tubulare si componente pentru industriile energiei, auto si alte aplicatii industriale.

In prezent, compania are 1.650 de angajati in Romania, unde opereaza fabrica de tevi din Zalau, otelaria din Calarasi, fabrica de prajini de pompare din Campina, centrul de servicii din Ploiesti, birouri comerciale in Bucuresti si un centru de servicii in Cluj-Napoca, precum si centre de colectare si procesare a fierului vechi in Calarasi si Popesti-Leordeni.

TenarisSilcotub, parte a grupului italian Techint, este unul din cei mai importanti producatori si furnizori de produse tubulare si servicii conexe pentru industria energetica din Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri