Birourile Fortech

Birourile Fortech

Fortech, companie specializata in servicii IT, cu sediul in Cluj-Napoca, a decis sa isi construiasca propriul sediu de birouri, intins pe o suprafata de aproape 5.000 mp, in care angajatii isi desfasoara activitatea pe nu mai putin de cinci etaje.

Pentru Fortech lucreaza in prezent 360 de angajati, intreaga suprafata a sediului fiind momentan ocupata.

Birourile Fortech dispun de spatii de luat masa, interactiune si relaxare. Inca de la intrare, angajatii, dar si vizitatorii sediului sunt intampinati de o mica patiserie, denumita ‘Happy Bistro’, cu o capacitate totala de 70 de locuri, fiind un loc ideal pentru pentru o discutie relaxanta si un snack rapid.

Fortech este o companie romaneasca specializata in furnizarea de solutii software, fiind unul dintre cei mai activi jucatori pe piata din Transilvania. Compania se afla intr-un prin proces de expansiune si lucreaza exclusiv pentru clienti din strainatate – din Germania si SUA, oferind servicii IT de arhitectura, testare, dezvoltare software sau consultanta de specialitate.

Sediul companiei a fost amenajat de compania Morphoza.

Birourile Yardi

Birourile Yardi

Castelele din Game of Thrones, culorile vii si balcoanele cu bancute si arbusti transforma biroul Yardi din Cluj intr-o pastila energizanta pentru angajati.

Sediul Yardi din Cluj a fost inaugurat in toamna anului 2014, iar la aceea data in spatiul de 3.000 mp lucrau peste 300 de angajati. In prezent, in centrul de consultanta si dezvoltare Yardi din Cluj, echipa depaseste 400 de persoane.

In spatiu exista in total 9 sali de conferinta de diferite dimensiuni, cu 2 sali modulare care au o capacitate totala de 100 de oameni. Toate salile au fost numite dupa castelele din faimosul Game of Thrones, cartea si filmul avand multi fani in randul managementului si a angajatilor companiei. Astfel, la Yardi Romania sedintele sunt sustinute in Winterfell, Casterly Rock, Harrenhal sau Dragonstone.

Birourile Betfair

Birourile Betfair

Sediul Betfair din Cluj Napoca reprezinta inca o dovada ca amenajarile de spatii de birouri din capitala Transilvaniei incep sa isi puna o amprenta tot mai importanta si sa devina un reper al activitatii de lucru din Romania.

Desfasurate pe un singur etaj, de-a lungul a peste 4.000 mp, birourile Betfair Romania din Cluj sunt, exact cum sustin si oficialii companiei, un oras in oras, asta deoarece reusesc ca prin fiecare spatiu de care dispun sa te trimita cu gandul la o biblioteca, un parc, un stadion sau, de ce nu, chiar si un cazino.

Principalul avantaj al cladirii in care Betfair Romania isi desfasoara activitatea este reprezentat de proximitatea fata de zona istorica a Clujului, dar si a apropierii fata de mijloacele de transport in comun.

Sediul Betfair din Cluj a trecut in ultimele luni printr-un important proces de extindere a activitatii si ca urmare a cresterii numarul de angajati la nivel local, dar si a proiectelor pentru care compania lucreaza.

Birourile Steelcase

Birourile Steelcase

Steelcase a inaugurat in 2012 sediul din Cluj, deschizand aici un service center care deserveste zona EMEA.

Conceptul amenajarii spatiului este unul minimalist - un spatiu optim utilizat, cu un design simplu. Tehnologia este foarte bine integrata, facilitand colaborarea intre angajatii care impart acelasi spatiu, munca in echipe distribuite in mai multe zone geografice si o mai buna organizare a timpului de lucru. Spatiile deschise predomina in sediul Steelcase din Cluj, reprezentand peste 75% din intreaga suprafata a spatiului, ceea ce inlesneste colaborarea intre angajati, creativitate si munca in echipa. Spatiul este organizat in functie de echipele de lucru existente, iar designul, produsele si tehnologia integrata sunt gandite in functie de specificul fiecarei echipe.

De amenajare s-a ocupat COS, companie care este si partenerul Steelcase in Romania de peste 20 de ani

Birourile Yonder

Birourile Yonder

Biroul Yonder din Cluj este unul in care peretii sunt vii si vorbesc despre pasiunile angajatilor.

In momentul in care pastrunzi in receptia Yonder sentimentul pe care il ai este the “ever-green zone”, concomitent cu un unul de playfulness si tinerete, senzatii create de jocul de culori pline si foarte multa lumina, descriu oficialii companiei zona.

Yonder si-a schimbat ambele sedii in acest an, pastrand unitara abordarea estetica si de spirit in ambele locatii. De amenajarea biroului din Cluj s-a ocupat compania COS, iar conceptul a fost realizat de Voicu Bozac de la MCUB.