Leroy Merlin, unul dintre cei mai importanti retaileri de bricolaj la nivel local, va deschide pe 27 mai, in orasul Bacau, cel de-al treisprezecelea magazin din reteaua proprie si al doilea din regiunea Moldova.

Magazinul se va intinde pe o suprafata de 12.000 mp si este situat pe Calea Republicii, nr. 181, in cadrul centrului comercial Hello Shopping Park. Magazinul pune la dispozitia clientilor un spatiu drive-in, dispus pe o suprafata de 3.700 mp. Deschiderea Leroy Merlin din Bacau vine la numai doua saptamani dupa ce retailerul francez a deschis un spatiu similar si in Suceava.

In cadrul magazinului va lucra o echipa de aproximativ 100 de angajati va fi in permanenta la dispozitia clientilor.

In prezent, in Romania, functioneaza 12 magazine Leroy Merlin (doua magazine in Bucuresti: complexul comercial Sun Plaza si parcul comercial Colosseum, un magazin pe Soseaua Alexandria, in Bragadiru, Ilfov , un magazin in Craiova – Electroputere Mall, un magazin langa Ploiesti, unul in Brasov, un magazin in Constanta, doua magazine in Cluj-Napoca, un magazin in Sibiu, un magazin in Suceava si un magazin in Targu Mures.

Piata locala de bricolaj traverseaza poate una dintre cele mai animate perioade, fiind marcata de fuziuni si achizitii, exituri sau repozitionari. Leroy Merlin, alaturi de Dedeman, Praktiker, Kingfisher, OBI, si Hornbach sunt principalii actori ai celui mai dinamic sector din retail, inca din anul 2014.

Printre cei mai mari jucatori specializati pe acest segment se numara lanturile locale Dedeman sau Arabesque, precum si Praktiker, Kingfisher, Hornbach sau Mr. Bricolage.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri