Samsung, cel mai mare producator global de smartphone-uri, a pariat, in noua sa campanie de promovare a noilor terminale mobile Galaxy S7 si Galaxy S7 edge, pe impactul vizual pe care l-ar putea avea sediul sau dintr-un zgarie-nori din Moscova si astfel a hotarat ca designul birourilor sale sa capete forma noii game de telefoane lansate de gigantul sud-coreean.

Samsung Electronics a instalat ecrane gigant in birourile sale care se intind pe 25 de etaje, ceea ce reprezinta peste 3.000 mp de display-uri LED, intinse pe o inaltime de 80 de metri si o latime de 40 metri.

Locatia sediului Samsung este una extrem de populara, fiind situat pe soseaua principala care leaga centrul Moscovei de aeroportul Sheremetyevo, drum care este zilnic tranzitat de peste 800.000 de oameni.

Oficialii Samsung sustin ca smartphone-ul gigant poate fi observat chiar si de la peste 2 km distanta.

Samsung Galaxy S7 si Galaxy S7 edge sunt varfurile de gama ale producatorului de smartphone-uri si cele mai noi telefoane inteligente prezentate de gigantul sud-coreean in prima parte a acestui an, un pariu care pana acum confirma prin vanzarile la nivel global.

Sursa foto: Samsung.com, YouTube

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri