Lori Collin (43 ani), unul dintre cei mai cunoscuti executivi din imobiliare la nivel local, care a coordonat strategia de expansiune prin achizitii si dezvoltari a fondului de investitii New Europe Property Investments (NEPI), a parasit compania la finele saptamanii trecute, potrivit unor surse wall-street.ro.

Contactata de catre wall-street.ro, Lori Collin (foto cover) a confirmat plecarea din companie. “Este adevarat, nu mai fac parte din echipa de management a NEPI de la finalul saptamanii trecute. (…) A fost o ruptura, dar care ma face sa raman si mai atasata de proiectele realizate acolo. (…) Nu m-as fi vazut plecata din companie la data la care vorbim”, a declarat managerul cu zeci de ani de experienta in piata de real estate din Romania si din Statele Unite.

Intrebata despre planurile de viitor, Lori Collin sustine ca cel mai sigur va ramane in zona proiectelor imobiliare. “Cariera mea este stabila si longeviva si cred ca planurile mele raman in acest domeniu cu sau fara NEPI. Real estate-ul este pasiunea si viata mea. Sper ca numele meu sa fie atasat de mari proiecte”, a declarat Collin, precizand ca la momentul potrivit va oferi mai multe lamuriri despre plecarea de la NEPI.

Lori Collin a detinut functia de office executive in cadrul NEPI, unul dintre cei mai mari investitori si dezvoltatori imobiliari prezenti in Romania, coordonand strategia de expansiune prin achizitii si dezvoltari pe zona de birouri in Bucuresti, Timisoara si Cluj-Napoca.

Lori Collin s-a alaturat echipei NEPI in vara anului 2012, dupa ce a parasit firma de consultanta imobiliara Jones Lang LaSalle, pentru a se dedica expansiunii activitatii NEPI pe zona de birouri in Romania.

Cu peste 25 de ani de experienta in imobiliare, in Romania si in SUA, Lori Collin este una dintre cele mai puternice femei din real-estate-ul local.

NEPI este unul dintre cei mai mari proprietari si dezvoltatori de proiecte de birouri din Romania, avand in portofoliu proiecte precum Floreasca Business Park, City Business Center, Lakeview, The Office (Cluj), si in constructie – Aviatorilor 8, proiectul de peste 8.000 mp din vecinatatea Palatului Victoria (Guvernul Romaniei).

Sursa foto: Mircea Dragos Photography

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri