Lichidatorul judiciar CITR organizeaza o a treia licitatie, in data de 7 iulie anul curent, pentru vanzarea a 49 loturi de teren intravilan cu o suprafata totala de 81.439 mp, situate in complexul rezidential Green City, din comuna 1 Decembrie, judetul Ilfov, terenuri care fac parte din patrimoniul Radstok Constructii.

Potrivit site-ului CITR, bunurile imobile care urmeaza a fi vandute fac parte din patrimoniul societatii Radstok Constructii si constau in 49 loturi de teren intravilan cu o suprafata totala de 81.439 mp, situate in complexul rezidential Green City. Licitatia porneste de la 952.517,15 euro.

Dintre acestea, 41 de loturi sunt parcele construibile cu o suprafata totala de 71.632 mp, iar 8 loturi sunt drumuri/alei de acces cu o suprafata totala de 9.804 mp. Din cele 41 parcele construibile, 39 au suprafete cuprinse intre 14 si 2,143 mp. Acestea au in principal o forma regulata si reprezinta loturi de case. Loturile dispun de utilitati care se afla la limitele acestora.

Celelalte doua parcele sunt reprezentate de lotul 1 si lotul 119. Lotul 1 are o suprafata de 51.825 mp, o forma neregulata, vizibilitate foarte buna si deschidere de aproximativ 250 m la Soseaua Bucuresti-Giurgiu (DN5). Lotul 119 are o suprafata de 11.103 mp, o forma neregulata, vizibilitate si deschidere reduse, fiind situat in plan secundar fata de Soseaua Bucuresti-Giurgiu (DN5). Cele doua loturi dispun de utilitati care se afla la limitele acestora. Cele 8 loturi de drumuri si alei de acces au suprafete cuprinse intre 132 si 2.396 mp.

Licitatia din 7 iulie reprezinta a treia incercare a lichidatorului judiciar de a valorifica bunurile, neadjudecata in cadrul altor doua licitatii anterioare, pe 23 si 30 iunie anul curent. Green City este un ansamblu rezidential dezvoltat pe un teren de 120 de hectare, in localitatea ilfoveana 1 Decembrie. Firma care detine Green City este controlata de Dumitru Bucsaru si de fiica acestuia, Iuliana Zenaida Bucsaru, prin intermediul firmelor Valahorum, Perfect City si Comaico.

Citeste si:
Documente: Cum sa furi 300 mil. euro la metroul Drumul Taberei
Documente: Cum sa furi 300...

Sursa foto: Mircea Dragos

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Firea, despre licitatia de tramvaie: Nu exista nicio neregularitate