Premier Estate Management a vandut toate apartamentele din complexul rezidential Citadella Titan, in doi ani de administrare, din care, aproximativ 85% au fost tranzactionate prin programul guvernamental Prima Casa.

Amplasat in cartierul Titan, complexul are o suprafata totala de 7.900 mp si include doua cladiri eficiente energetic, cu cate 14 etaje, totalizand un numar de 224 de apartamente, dintre care 38 apartamente studio, 114 apartamente cu 2 camere si 72 cu 3 camere. Preturile de vanzare au pornit de la 35.000 euro + TVA 5% (pentru garsoniere), 49.000 euro + TVA 5% (pentru apartamente cu 2 camere) si 65.000 euro (pentru apartamentele cu 3 camere).

In cadrul ansamblului rezidential exista si o zona de relaxare, parcare atat subterana cat si supraterana precum si serviciu de paza. Amplasarea ofera acces usor la toate mijloacele de transport dar si catre Autostrada Soarelui, care leaga Bucurestiul de statiunile litoralului romanesc, iar in imediata apropiere se afla mai multe gradinite si scoli, policlinici, spitale si hipermarketuri.

Premier Estate Management a inregistrat in primele 5 luni ale anului vanzari de apartamente si terenuri, in valoare totala de peste 22 milioane euro. Cele mai multe vanzari rezidentiale au fost inregistrate in complexul rezidential Asmita Gardens, unde au fost tranzactionate apartamente in valoare totala de peste 4,5 milioane euro, in timp ce departamentul de investitii al companiei a intermediat terenuri si pachete investitionale in valoare de 6 milioane euro.

Citeste si:
Premier Estate a vandut apartamente de 24 MIL. euro anul trecut
Premier Estate Management a...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Un consultant imobiliar a vandut case de 2,6 MIL. euro pe luna in 2016