Ambasada Republicii Coreea se va muta intr-un sediu nou, incepand cu luna iulie a anului curent, aceasta urmand sa ocupe tot etajul 33 al SkyTower, respectiv un spatiu de 1.150 mp, care a fost adaptat complet cerintelor ambasadei. Contractul de inchiriere a fost semnat pentru o perioada de 5 ani.

SkyTower este cea mai inalta cladire de birouri din Romania, turnul de birouri dispunand de lumina naturala in fiecare birou si oferind posibilitatea unei compartimentari personalizate in functie de preferintele fiecarui chirias. SkyTower, cel mai inalt turn de birouri din Romania, este o cladire premium cu spatii clasa A+ si un punct de reper in peisajul urban din Bucuresti.

Ambasada Republicii Coreea devine chiriasul cu numarul 23 al SkyTower, alaturi de companii din domenii diverse de activitate, de la industria bancara, pana la IT&C, arhitectura sau sectorul energetic. Gradul de ocupare se ridica astfel la 96%, contractele de inchiriere avand un termen mediu de 5 ani.

„Relocarea Ambasadei Republicii Coreea se incadreaza intr-un trend general urmat de misiunile diplomatice straine din Romania. Am asistat in ultima perioada la relocari din imobile interbelice incarcate de prestanta si nostalgie in spatii de birouri noi”, a declarat Ruxandra Grinzeanu, director executiv SkyTower Building.

Cladirea SkyTower are o inaltime de 137 metri si dispune de 37 de etaje, turnul avand o suprafata inchiriabila de peste 40.000 mp, din care suprafata medie pe etaj este de 1.100 mp.

Raiffeisen Property Romania (RP Romania) activeaza pe piata din Romania din anul 2010, oferind servicii de dezvoltare imobiliara, asset si property management. RP Romania are in portofoliu centre logistice, unitati rezidentiale, terenuri, cladirea SkyTower - landmark al capitalei si cel ma inalt turn de birouri de pe teritoriul Romaniei – precum si cladirea FCC Office Building, sediul operational al Raiffeisen Bank Romania.

RP Romania face parte din grupul Raiffeisen Property International, divizia imobiliara a Raiffeisen Bank International (RBI) care are operatiuni in 7 tari din Europa Centrala si de Est.

Principalii concurenti ai Raiffeisen Property Romania sunt Globalworth, CA Immo, NEPI Immofinanz, Genesis Development sau AFI Europe.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri