Piata constructiilor si dezvoltarilor imobiliare se afla pe un trend ascendent, anul 2016 anuntandu-se unul foarte bun pentru multi jucatori din piata, asa cum este si cazul Hertz Construction, una dintre cele mai mari firme specializate in servicii de project management la nivel local, companie care a contractat pana in prezent proiecte rezidentiale de peste 10 milioane de euro si care a demarat recent si lucrarile unui “street mall” din apropierea Capitalei.

Hertz Construction & Project Management, firma detinuta de catre antreprenorul roman de origine israeliana Adrian Hertz, a demarat in prima parte a acestui an lucrarile in mai multe proiecte rezidentiale importante din Bucuresti si din tara, valoarea totala a acestora depasind 10 milioane de euro.

“Am inceput lucrarile unui nou proiect rezidential in Capitala, in zona Sisesti, un proiect intins pe sapte nivele, in care vor fi construite apartamente de doua si de trei camere, cu finisaje medii spre solutii de calitate superioara, valoarea totala a lucrarilor depasind 2 milioane de euro, precum si continuarea lucrarilor la cel de-al treilea si al patrulea bloc al proiectului Citypoint, din zona Floreasca.Acestea vor fi dispuse pe 7 etaje si pe 11 etaje, in care valoarea totala a investitiilor depaseste 5 milioane de euro. (...) Mai mult, am inceput un nou proiect si pe bulevardul Tomis din Constanta unde va fi ridicat un bloc de 11 etaje. Constructia a debutat in urma cu cateva saptamani si are o valoare de peste 2 milioane de euro. Suntem implicati, de asemenea, si in dezvoltarea celei de-a doua faze a proiectului Metropolitan Towers, tot din Constanta, cu o valoare estimata la 2,2 milioane de euro”, a declarat Adrian Hertz (foto cover), intr-un interviu acordat wall-street.ro.

Cum piata da semne de crestere inclusiv in provincie, Hertz Construction a inceput proiectarea unui proiect rezidential din Cluj, care urmeaza sa fie dezvoltat in perioada urmatoare. “Este vorba despre un proiect alcatuit din trei blocuri, fiecare dispus pe cate cinci etaje, un proiect estimat la o valoare ce depaseste 3 milioane de euro”, a precizat Adrian Hertz.

Hertz Construction mai are in lucru in prezent si mai multe camine studentesti din Capitala, in zona Vitan, beneficiarul proiectului fiind Arcca Student House.

In cursul anului trecut, Hertz Construction a fost implicat intr-o serie de mari proiecte imobiliare, unul dintre cele mai ambitioase fiind cel situat pe bulevardul Primaverii din Capitala, acolo unde pretul unui apartament din proiectul rezidential Primaverii 47-49 porneste de la 500.000 de euro si poate depasi 1 milion de euro.

“Dintr-un total de 12 locuinte, pana acum au fost vandute doua apartamente, cele de la etajul al patrulea, unul cu o suprafata de 118 mp, si altul cu o suprafata de peste 130 de metri patrati”, a mai spus Hertz.

Hertz Construction incepe lucrarile primului “street mall” din Popesti Leordeni

Hertz Construction a demarat recent si lucrarile unui “street mall” de langa Bucuresti. Proiectul La Strada Concept a fost demarat la inceputul lunii iunie, o investitie de 2 milioane de euro a dezvoltatorului Stardust Investments, dezvoltatorul care a lansat conceptul de Euromall si in Romania si care va dispune de o suprafata de 2.000 mp inchiriabili.

“Avem cerinte pentru clienti, pentru inceput insemnand companii din zona de restaurante si cafenele. Pe langa La Strada Concept, dezvoltatorul isi mai doreste cel putin inca patru proiecte similare, in Romania, viitoarele spatii urmand sa fie intinse pe cel mult 10.000 mp”, a declarat Adrian Hertz.

In opinia lui Adrian Hertz, zona de nord din Capitala va deveni cea mai cautata din Bucuresti in urmatoarea perioada.

"Zona de nord va fi cea mai dinamica intr-un an de zile. Se vand apartamente chiar langa sediile de birouri, este practic noul pol de business, iar aici sunt apartamente unde chiria ceruta depaseste si 600 de euro pe luna. Planul de dezvoltare este urias. Toti investitorii straini sunt cu ochii pe terenuri in zona Nordului", a mai spus Hertz.

Hertz Construction mizeaza pe un plus de pana la 30% la afaceri

Urmare a proiectelor aflate in derulare, reprezentantul Hertz Construction & Project Management se asteapta la o crestere de 20-30% a afacerilor in acest an.

“Ne asteptam la o crestere de pana la 30% in afaceri. Suntem in discutii pentru mai multe proiecte mari, cartiere rezidentiale de anvergura atat in Israel cat si in Romania”, a mai adaugat Adrian Hertz.

Principalii concurenti ai Hertz Construction & Project Management la nivel local sunt Optim si Vitalis Consulting, Optim, asta dupa ce Epstein, unul dintre cei mai mari jucatori de pe acest segment se va retrage din Romania, dupa cum a scris si wall-street.ro recent.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri