Ad Astra Partners a incheiat prima etapa a constructiei ansamblului rezidential Cartierul Solar, in cadrul careia au fost vandute peste 200 de apartamente. Dintre acestea, 70% au fost cumparate prin programul Prima Casa, 20% cu plata cash, iar 10% prin credite ipotecare si rate la dezvoltator.

Faza 1 a proiectului Cartierul Solar, amplasat in sudul Bucurestiului, include patru blocuri de cate cinci etaje, cu un total de 264 de apartamente si a necesitat o investitie de aproximativ 12 milioane de euro, potrivit Ad Astra Partners, care a dat startul, intre timp, si celei de-a doua etape.

"Am reusit sa vindem, in aceasta prima faza, peste 200 de apartamente si, mai mult decat atat, au fost deja achizitionate peste 30 de apartamente din Faza 2. De asemenea, in luna iunie, am demarat si constructia celei de a doua etape din ansamblul rezidential", a declarat Eugen Ionescu, project manager Cartierul Solar.

Ad Astra Partners sustine ca Faza 2 va necesita o investitie totala de aproximativ 15 milioane de euro si va include patru blocuri cu 350 de apartamente si o cladire de spatii comerciale, totalizand 2.800 mp. A doua etapa are termen de finalizare luna iunie 2017, urmand ca intregul proiect sa se termine in decembrie 2018.

In total, investitia in Cartierul Solar se ridica la peste 45 de milioane de euro. Ansamblul rezidential va avea o suprafata de 90.000 mp construiti si va fi formata din 15 blocuri cu un numar total de peste 1.000 de apartamente de 1, 2 si 3 camere. Totodata, complexul va beneficia si de un supermarket, o farmacie, un centru fitness, o gradinita, un centru de infrumusetare si un restaurant si va avea 1.200 de locuri de parcare.

Citeste si:
"Romanii s-ar intoarce in tara daca ar primi casa cu garantii de stat"
Laufer: "Romanii s-ar...

Pe terasele blocurilor vor fi amplasate 1.800 de panouri solare care vor reduce energia electrica consumata pentru partile comune ale blocului. Preturile apartamentelor din Cartierul Solar pornesc de la 25.000 de euro pentru un studio si ajung la circa 70.000 de euro pentru un apartament de 3 camere.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Alber Holding a dat inceput lucrarile la a doua faza din City of Mara