Grupul Cris-Tim realizeaza o noua investitie importanta, Centrul Logistic Craiova, care va deservi aproximativ 550 de magazine din 5 judete: Dolj, Olt, Gorj, Mehedinti, Valcea.
äValoarea investitiilor este de 730.000 euro. Suma a fost alocata pentru constructia unui centru logistic la standarde europeneö, declara Gabriel Alexandru, vicepresedinte Grup Cris-Tim. Centrul logistic a devenit functional in luna octombrie. Acesta are o capacitate de depozitare si livrare de 40 tone zilnic, informeaza un comunicat al companiei.

Suprafata totala construita, ce include: depozit, anexe, parcari, rampe de livrare, este de 4.730 mp, din care numai platforma logistica are o suprafata de 1.200 mp. äPlatforma logistica de la Craiova reprezinta una din directiile strategiei de aliniere a Grupului Cris-Tim la standardele Uniunii Europene. Standardul ridicat al centrului logistic de la Craiova precum si utilajele instalate vor permite trecerea la un nivel calitativ superior de furnizare a serviciilor catre clientii nostri. In aceasta directie au fost construite si puse in functiune si centrele din Brasov, Galti, Timisoara, Mogosoaia. Pana la sfarsitul anului va fi finalizat si centrul de la Filipestii de Padureö, declara Gabriel Alexandru, Vicepresedinte Grup Cris-Tim.

Cris-Tim este lider pe piata mezelurilor din Romania, cu un numar total de 2800 angajati, la nivelul intregului grup de companii. Pentru anul 2010, conducerea Grupului Cris-Tim are ca obiectiv depasirea unui volum mediu zilnic de vanzari de 300 tone/zi, respectiv 30% cota valorica de pia■a. Cris-Tim este cea mai cunoscuta marca pe piata mezelurilor din Romania, fiind in acelasi timp in primele 5 marci alimentare la nivel national.

Datorita renumelui castigat in cei 11 ani de activitate, marca Cris-Tim este asociata cu siguranta, calitate, standarde ridicate in producerea si comercializarea mezelurilor, este o marca cu un grad ridicat de vizibilitate, fiind prezenta in toate tipurile de magazine, de la hypermarket-uri, supermaket-uri, magazine de mezeluri si pana la magazine de cartier.
Aboneaz─â-te pe

Calculator Salariu: Afl─â c├ó╚Ťi bani prime╚Öti ├«n m├ón─â ├«n func╚Ťie de salariul brut ┬╗

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat ├«n 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari juc─âtori din industria rom├óneasc─â de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezen╚Ť─â pe pia╚Ťa media, ne-am propus s─â fim o surs─â de inspira╚Ťie pentru mediul de business, dar ╚Öi un canal de educa╚Ťie pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiar─â.├Än plus, Wall-Street.ro are o experien╚Ť─â de 10 ani ├«n organizarea de evenimente B2B, timp ├«n care a sus╚Ťinut peste 100 de conferin╚Ťe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&s─ân─âtate sau imobiliare. Astfel, am reu╚Öit s─â avem o acoperire complet─â - online ╚Öi offline - pentru tot ce ├«nseamn─â business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:Mai multe articole din sec╚Ťiunea Imobiliare ╚Öi construc╚Ťii »


Setari Cookie-uri