Grupul cu capital israelian AFI Europe Romania deschide, din 1 septembrie, in AFI Palace Cotroceni, un parc de aventura indoor unic in centrele comerciale din Europa, in urma unei investitii de peste 200.000 euro.

Parcul de aventura AFI Aventurier este amplasat in zona de food, deasupra patinoarului din centrul comercial. Preturile la AFI Aventurier sunt 50 de lei pentru adulti, 25 de lei pentru copii si 20 lei pentru tiroliana.

Cea mai lunga tiroliana dintr-un centru comercial din Europa

AFI Aventurier are un traseu pentru adulti cu 25 de segmente si un traseu pentru copii. Cel mai inalt punct se afla la 26 de metri inaltime. In parc este instalata si o tiroliana de 110 metri lungime si o panza de paianjen de 250 mp, realizata dintr-un kilometru de sfoara si 100 de noduri. In parcul de aventura lucreaza 15 angajati.

AFI Aventurier

AFI Aventurier este deschis zilnic, intre orele 10.00 si 23.00.

AFI Palace Cotroceni din Bucuresti a inregistrat in primul semestru din acest an un venit operational net de 16,5 milioane de euro, cu 8,6% peste nivelul din prima jumatate a anului trecut. Vanzarile magazinelor din mall au crescut cu 14% in primele sase luni ale acestui an, la peste 112 de milioane de euro. Si numarul vizitatorilor a crescut cu 5,5%, cu o rata de ocupare a centrului comercial de aproape 99%.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri