Elis Pavaje, unul dintre cei mai mari producatori de borduri si pavele din beton la nivel local, a contribuit la amenajarea exterioara a mall-ului ParkLake, construit in zona Dristor – Titan, inaugurat pe 1 septembrie, valoarea contractului ridicandu-se la circa 950.000 lei.

Producatorul a furnizat pavele, dale tactile pentru persoanele cu deficiente de vedere, precum si blocuri de zid, elemente de gard si elemente pentru trepte, toate acestea acoperind o suprafata totala de circa 18.000 mp.

Produsele livrate au fost utilizate pentru delimitari ale spatiilor verzi, realizarea zonelor pietonale si amenajarea spatiului de legatura dintre centrul comercial ParkLake si Parcul Titan.

Mall-ul ParkLake are o suprafata inchiriabila de 70.000 mp si include peste 200 de magazine, unele venite in premiera pe piata din Romania, un cinematograf multiplex, 23 de restaurante in zona de food court, un hipermarket Carrerfour, operatorul de fitness WorldClass, locuri de joaca pentru copii, terenuri de tenis, circa 2.500 de locuri de parcare si un patinoar artificial.

Elis Pavaje este unul dintre cei mai mari producatori de borduri si pavele din Romania. Compania are un portofoliu de peste 125 de modele de pavele rezidentiale si industriale, dale pentru terase, borduri, rigole, blocheti si produse ornamentale din beton si asigura toate etapele procesului de amenajare, de la productie, consultanta si proiectare, pana la transport, montaj si intretinere pavaj.

Elis Pavaje a incheiat anul 2015 cu un rulaj de peste 32 de milioane de euro, peste asteptarile initiale, cand preconiza o evolutie de cel mult 5%, la o valoare de circa 26 de milioane de euro, iar profitul s-a ridicat la aproximativ 1,5 milioane de euro. Pentru Elis Pavaje lucreza aproximativ 300 de angajati.

Infiintata in 1991, in Alba, compania ofera in prezent un sistem complet de produse si servicii, acoperind toate etapele procesului de amenajare, de la productie, consultanta si proiectare, pana la transport, montaj si intretinere pavaj. Elis Pavaje are in prezent doua unitati de productie, care asigura un volum de peste 8.000 mp/zi. Produsele Elis sunt disponibile in retelele de bricolaj, intr-o retea vasta de distribuitori, precum si in showroom-urile proprii din Petresti (Alba) si Stoenesti (Prahova).
Principalii concurenti ai Elis Pavaje la nivel local sunt sucevenii de la Symmetrica sau Semmelrock.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri