Metalurgiei Park Rezidence, primul parc rezidential dezvoltat in Romania, anunta darea in folosinta a primelor 2.000 de unitati locative din faza I a proiectului, ce cuprinde un total de 5.000 de apartamente.

De asemenea, au fost finalizate si lucrarile la retelele edilitare cu acces din strada Drumul Binelui. Pana la finalul anului vor mai fi date in folosinta inca aproximativ 1000 de apartamente, conform unui comunicat de presa.

„In acest moment, se mai afla in derulare, in diferite stadii de executie, lucrarile de constructie pe aliniamentul strazii Drumul Jilavei pentru un numar de 3000 apartamente, cu acces rapid catre statia de metrou Aparatorii Patriei”, se mai arata in comunicat.

Metalurgiei Park Residence in cifre:

  • Preturile apartamentelor puse in vanzare in cadrul proiectului incep de la circa 800 de euro/mp util cu TVA de 5% inclus.
  • Costul unui loc de parcare este de 1.500 de euro plus TVA 20%.
  • S-au pus in vanzare si primele spatii comerciale clasa A, destinate retailerilor si investitorilor interesati, ale caror preturi se situeaza in jurul sumei de 1600 euro/mp.
  • Aproximativ 60% dintre apartamentele puse in vanzare au fost creditate prin programul Prima Casa. Un alt segment important de cumparatori, il reprezinta persoanele sau companiile interesate de o investitie imobiliara in vederea inchirierii.

Metalurgiei Park Residence reprezinta cel mai mare pariu rezidential din zona de sud de pana in prezent. Este un proiect gigant de parc rezidential care in prima faza ar cuprinde circa 5.000 de apartamente noi si care va reuni o parte din brandurile rezidentiale deja existente in sud

Citeste si:
Dezvoltatorii din Metalurgiei Park anunta inca 5.000 de apartamente
Dezvoltatorii rezidentiali...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
CTP cumpără un proiect din punctul zero al pieței logistice din România
Setari Cookie-uri