Constructia unu nou proiect imobiliar demareaza in cartierul Drumul Taberei. Grünenpark este cel mai nou proiect rezidential din Capitala, acesta urmand sa dispuna de 85 de apartamente, va fi construit la standarde germane: cladiri trainice, de talie mica, cu patru etaje, rezistente la cutremur, cu facilitati occidentale, precum ascensoare, spalatorii si uscatorii pentru fiecare scara, locuri de parcare subterane si supraterane, boxe pentru depozitare si camera gunoi echipata in conformitate cu regulile sanitare.

„Drumul Taberei este un cartier linistit, unde exista o infrastructura sociala completa, in special pentru familiile cu copii, aici fiind numeroase scoli si gradinite bune, de stat si private, magazine si restaurante. Din primavara viitoare, locuitorii din zona vor avea si acces la metrou, urmand a se da in folosinta o statie aflata in lucru chiar in apropierea ansamblului Grünenpark”, a declarat Alexandru Petrescu, managing partner al ESOP Consulting.

Grunenpark este un complex rezidential in care sunt de vanzare de la garsoniere si apartamente de doua camere, cu suprafete intre 37 si 65 mp, care se incadreaza in programul Prima casa, la apartamente de trei si patru camere, cu suprafete cuprinse intre 76 mp si 135 mp. Garsonierele au suprafete cuprinse intre 37 si 44 mp, apartamentele de doua camere intre 51 si 65 mp, apartamentele de trei camere intre 76 si 100 mp, iar apartamentele mari de patru camere au o suprafata de peste 110 mp.

Locuintele vor avea ca finisaje vopseluri lavabile, parchet, gresie portelanata in bai, faianta in bucatarie, iar peretii despartitori vor fi realizati din caramida.

Apartamentele vor avea si centrale proprii, radiatoare de otel, obiecte sanitare, tamplarie interioara din lemn si usa metalica la intrare, precum si contorizare individuala pentru apa rece menajera.

Ansamblul se afla in zona Drumul Taberei - Valea Oltului, intr-o zona de vile, in apropiere de viitoarea statie de metrou Valea Ialomitei, care se va da in folosinta in primavara viitoare. In proximitate se afla doua gradinite si trei scoli, dar si magazine – un Lidl, un Mega Image si un Kaufland.

Preturile pe metru patrat variaza intre 800 si 1.000 euro/mp, in functie de finisajele alese si modalitatea de plata.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri