Intr-o era in care biroul a devenit a doua casa, iar eficienta companiilor, dar si gradul de satisfactie al angajatilor, au ajuns sa fie puternic interconectate cu spatiul si mediul de lucru, in Timisoara se dezvolta una dintre cele mai moderne si avansate cladiri de birouri din Romania.

„Am conceput Vox Technology Park nu doar ca un proiect de birouri care sa intruneasca cele mai exigente cerinte actuale ale companiilor, ci si ca o cladire a viitorului, care inglobeaza facilitati unice, care vor deveni reguli de respectat in anii urmatori. In plus, mediul de lucru pe care il va crea Vox Technology Park va redesena piata fortei de munca din vestul Romaniei, urmand sa aduca un plus real atat pentru angajati, care vor activa intr-un mediu de lucru placut si modern, cat si pentru companiile care vor avea sediul aici. Cand angajatii tai prospera, si business-ul prospera”, afirma Virgil Tornoreanu, managing partner al Werk Property Group, dezvoltatorul proiectului.

Vedeti aici videoclipul de prezentare al Vox Technology Park

Vox Technology Park va avea o suprafata inchiriabila de peste 26.000 de metri patrati, dispusi in doua corpuri de cladire cu sapte, respectiv 10 etaje, livrarea pe piata fiind programata pentru finalul anului 2017. Proiectul va oferi viitorilor chiriasi suprafete inchiriabile pe etaj de pana la 3.500 de metri patrati, cea mai mare suprafata disponibila din Timisoara, acesta fiind un avantaj competitiv pentru companii, care vor avea astfel posibilitatea de a-si mari echipele inchiriind un spatiu mai mare, fara costuri suplimentare sau fara a lua in calcul o relocare.

In acelasi timp, noua cladire va redefini mediul de lucru din vestul tarii, urmand sa reuneasca mai multe inovatii unice la nivel national, intr-un context in care piata locala a fortei de munca duce lipsa de angajati calificati. Astfel, calitatea mediul de lucru in care angajatii isi desfasoara activitatea devine un factor de retentie, nu doar un element cheie in cresterea productivitatii.

Cel mai nou si modern proiect de birouri din Timisoara va include o zona comerciala la parterul celor doua corpuri de cladire, o sala de fitness dedicata persoanelor care vor ocupa aceste spatii, mai multe sali de conferinte, restaurant, cafenea si o terasa suspendata, unde angajatii vor putea sa se relaxeze si sa inchege noi legaturi.

Cladirea Vox va dispune de o parcare subterana generoasa, care va cuprinde locuri de parcare cu statii pentru incarcarea masinilor electrice si spatii pentru biciclete, precum si vestiare cu dusuri pentru biciclisti - o facilitate unica in Timisoara. In plus, o alta caracteristica high-tech a proiectului va fi posibilitatea de identificare biometrica la accesul in cladire prin scanarea amprentei sau recuoastere faciala pentru maxima siguranta.


Vox Technology Park
va reprezenta nu doar un simplu sediu de companie, ci si un mediu propice dezvoltarii, tinand cont de o multitudine de factori luati in considerare in momentul proiectarii, de la spatiile inteligent compartimentate, la nivelul de zgomot, temperatura optima sau amplasarea spatiilor de birouri, astfel incat acestea sa beneficieze de cat mai multa lumina naturala.

Nu in ultimul rand, companiile care vor activa in Vox Technology Park vor avea costuri mai reduse de intretinere si functionare comparativ cu alte spatii de birouri, tinand cont ca proiectul este construit conform standardelor sustenabile internationale BREEAM, ceea ce se transpune printr-o eficienta energetica ridicata si un mediu de lucru ecologic.

„Dezvoltam prin Vox Tehcnology Park un concept unic de business, nu doar un sediu pentru companii, ci un viitor sigur si inovativ pentru tineri, care nu vor mai fi nevoiti sa plece peste hotare in cautarea unui mediu de lucru optim si placut, care sa le permita dezvoltarea si progresul”, concluzioneaza Virgil Tornoreanu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri