Veranda Mall, pariul de 60 mil. euro al familiei Pogonaru pe piata centrelor comerciale de proximitate din Bucuresti, a inaugurat primul patinoar in aer liber din cartierul Obor, spatiul intinzandu-se pe o suprafata de aproximativ 650 de metri patrati.

Noul patinoar deschis pentru locuitorii aflati in proximitatea centrului comercial, precum si pentru locuitorii Sectorului 2 este zilnic deschis, de luni pana duminica, iar acesta este situat pe spatiul verde cu o suprafata de 15.000 mp din fata mall-ului.

“Ne-am dorit inca de la inceput sa oferim mai mult decat un mall locuitorilor din zona Obor, una cunoscuta in special pentru istoricul comercial si mai putin pentru optiunile de divertisment. De aceea, am ales sa avem o suprafata exterioara generoasa dedicata petrecerii timpului liber, de 15.000 de metri patrati, unde vom avea spatii verzi si vom organiza o serie de activitati. Pe langa locul de joaca, deja foarte popular printre vizitatori, am deschis acum primul si singurul patinoar in aer liber din acest cartier. Este o optiune sanatoasa de petrecere a timpului, atat pentru cei mici, cat si pentru cei mai mari”, a declarat Andrei Pogonaru, dezvoltatorul centrului comercial Veranda.

Preturi ce pornesc de la 15 lei pentru o zi intreaga pe patine

Patinoarul este deschis in fiecare zi, intre orele 10:00 si 22:00, iar cu pretul unui bilet, vizitatorii pot petrece o zi intreaga pe patine.

Accesul pe spatiul de divertisment costa 15 lei de luni pana joi, iar de vineri pana duminica, pretul este de 20 de lei.

In acelasi timp, iubitorii acestui sport pot opta pentru un abonament lunar sau pentru tot sezonul. Sarbatoritii au acces gratuit, in timp ce grupurile de peste 10 persoane beneficiaza de reduceri.

Vizitatorii au optiunea de a inchiria de aici si patinele, pentru doar 15 lei intreaga zi. De asemenea, cei care doresc sa se initieze in acest sport, pot gasi si instructori.

Esplanada exterioara va gazdui in viitor o serie de evenimente dedicate comunitatii din Obor, precum un targ de Craciun si spatii pentru practicarea sporturilor in aer liber pe timpul verii.

Veranda este primul mall de proximitate din Bucuresti, dezvoltat de Professional Imo Partners S.A. (fosta Prodplast Imobiliare S.A.), in zona Obor, proiect inaugurat pe 27 octombrie 2016.

Veranda Mall Obor are o suprafata totala de aproape 30.000 de metri patrati, incluzand spatii comerciale, restaurante, cafenele si o zona verde de 15.000 mp. Printre chiriasi se numara Carrefour, H&M, Tati, CCC, Deichmann, LC Waikiki, Noriel, Pepco, Gerovital, Yves Rocher, Optiblu, Sensiblu, Maxbet, KFC, Starbucks, Pizza Coloseum, McDonald’s, Salad Box, Orange, Arsis-Vodafone si IQ BOX – Telekom.

Investitia totala pentru dezvoltarea centrului comercial Veranda, proiectat de arhitectii englezi Chapman Taylor si Studio 10M atinge nivelul de 60 de milioane de euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri