Roeng Transmission Engineering&Consulting, companie de servicii profesionale cu activitate pe plan local, a inchiriat intreg etajul patru din cladirea Stefan cel Mare Building, dezvoltata de Forte Partners, intr-un spatiu de birouri cu o suprafata de 865 mp.

„Roeng a optat pentru un upgrade al birourilor, in aceeasi zona unde avea sediul inainte, dar intr-o cladire noua, ceea ce va facilita posibilitatea de extindere a spatiului, avand in vedere ca va urma o crestere de personal”, a declarat Alexandru Petrescu, Managing Partner al companiei de consultanta imobiliara ESOP Consulting, care a intermediat tranzactia.

Cladirea de birouri dezvoltata de Forte Partners, la intersesctia soselei Stefan cel Mare cu strada Tunari, este in prezent 100% inchiriata.
Proiectul, ce insumeaza o suprafata total desfasurata de 11.000 mp, este ridicat pe doua subsoluri, parter si noua etaje. In total, sunt disponibile 158 de locuri de parcare (88 subterane si 70 supraterane).

Centrul de afaceri a obtinut de curand clasificarea ”BREAM Very Good” in materie de cladiri ecologice. Partenerii Forte in acest proiect sunt biroul de arhitectura Lauster & Radu, antreprenorul general ACMS si banca finantatoare UniCredit Bank.

Roeng Transmission Engineering&Consulting SA este o companie cu experienta de 20 ani in Romania si in peste alte 30 de tari pe toate continentele, specializata in consultanta si proiectare pentru retele electrice de inalta tensiune, membra a grupului german GOPA-intec.

Forte Partners este unul dintre cei mai activi dezvoltatori pe piata romaneasca imobiliara, companie care a fost infiintata in anul 2014 de catre un grup de investitori cu o vasta experienta in mediul de afaceri local.

In portofoliul Forte Partners se regasesc proiectele de birouri Stefan cel Mare si The Bridge, precum si terenuri pentru proiecte viitoare in diverse zone cheie ale Bucurestiului.

Incepand cu anul 2013, ESOP activeaza in asociere cu CORFAC International - Corporate Facility Advisors – o alianta de companii imobiliare antreprenoriale care ofera servicii imobiliare cu o acoperire in 61 de locatii din America de Nord si in peste 65 de alte tari pe plan mondial, avand peste 8.500 de tranzactii anual, cuprinzand 55 milioane de mp si evaluate la peste 5,2 miliarde dolari.

Principalii concurenti ai ESOP pe segmentul de consultanta imobiliara sunt JLL, Colliers, DTZ Echinox, CBRE sau Knight Frank.

Sursa foto: fortepartners.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri