Furnizorul de servicii IT Atos a inchiriat aproape jumatate din cea de-a doua cladire de birouri a ansamblului Openville Timisoara, dezvoltata de compania Iulius Group.

Iulius Group a semnat un parteneriat cu furnizorul international de servicii IT Atos pentru inchirierea a 6.000 mp in cladirea de birouri clasa A United Business Center 1 (UBC 1), din ansamblul multifunctional Openville Timisoara.

Echipa Atos isi va desfasura activitatea in ansamblul Openville Timisoara din al treilea trimestru al anului 2017, sediul gazduind, printre altele, si cel mai nou centru de expertiza in securitate cibernetica al companiei. Sediul din cladirea de birouri UBC 1 va avea o suprafata de 6.000 mp.

Constructia celei de-a doua cladiri de birouri clasa A din ansamblul Openville a inceput in luna iunie a acestui an. UBC 1 va avea 12 niveluri si o suprafata inchiriabila de 13.000 mp. Proiectata in conformitate cu normele LEED, UBC 1 va dispune de implementarea unor politici sustenabile de operare, cu scopul de a creste eficienta costurilor la utilitati si confortul chiriasilor..

Proiectul Openville Timisoara a necesitat o investitie de peste 220 de milioane de euro, fiind al doilea ansamblu de tip mixed-use din portofoliul companiei, dupa Palas Iasi.

Constructia a inceput in septembrie 2015, cu lucrarile la cladirea office UBC 2, care va fi finalizata in acest an. Printre companiile care au contractat spatii in acest imobil, cu o suprafata inchiriabila de 18.000 mp, se numara Ness Software Engineering Services, Autoliv Romania si policlinica Regina Maria.

Openville va avea o suprafata total construita de 594.000 mp, iar Iulius Mall Timisoara va fi parte integrata. Cea mai mare pondere o va avea componenta office, cu 7 cladiri si o suprafata totala de 130.000 mp inchiriabili. Pe segmentul de retail, Openville va include peste 450 de magazine, restaurante si cafenele tematice, cinema multiplex, fresh market, patru sali pentru evenimente, numeroase locuri de joaca si alte optiuni pentru petrecerea timpului liber. In plus, timisorenii vor avea la dispozitie si cel mai mare parc suspendat din Romania, spatiu verde de peste 55.000 mp, si aproximativ 4.000 de locuri de parcare, subterane si supraetajate.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri