Dedeman, cel mai mare retailer specializat in solutii pentru casa si amenajari interioare, va inaugura miercuri, pe 21 decembrie, al doilea magazin din Bacau si cel de-al 45-lea al retelei.

Pentru noua locatie, fratii Dragos si Adrian Paval au investit peste 12 milioane de euro, iar lucrarile de constructie si amenajare s-au desfasurat pe durata a 3 luni si jumatate.

Noul magazin Dedeman din Bacau este dedicat in special locuitorilor din partea de Nord a orasului si ofera o suprafata de vanzare de peste 15.000 mp, care cuprinde si o sera de 2.000 mp.

Cel de-al doilea magazin Dedeman din Bacau beneficiaza de o parcare de circa 400 de locuri, iar in viitorul spatiu comercial vor lucra peste 200 de angajati.

Odata cu inaugurarea celui de-al doilea magazin in Bacau, compania Dedeman incheie anul 2016 cu un numar de 45 de magazine la nivel national si peste 9.200 de angajati, in vreme ce rulajul companiei a depasit pragul de 1 miliard de euro.

Pentru anul 2017, Dedeman vizeaza deschiderea de noi spatii comerciale, cel mai important pariu al retailerului fiind magazinul Dedeman din Baneasa, situat in imediata vecinatate a IKEA si a centrului comercial Baneasa Shopping City.

Intr-un interviu pentru wall-street.ro, Dragos Paval sustinea ca pe parcursul urmatorilor 2-3 ani va depasi estimarile initiale de dezvoltare si se asteapta ca reteaua Dedeman sa numere circa 55 de unitati.

Dedeman este cel mai mare retailer specializat in bricolaj si amenajari interioare din Romania, pe o piata pe care mai activeaza nume precum Leroy Merlin, Arabesque, Praktiker, Kingfisher sau Hornbach.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri