Anchor ar putea anunta un nou proiect rezidential pana la sfarsitul lui 2006

Dezvoltatorul imobiliar Anchor Group ar putea anunta pana la sfarsitul acestui an, inceperea unui nou proiect rezidential, in apropiere de centrul comercial Plaza Romania, au declarat pentru NewsIn oficialii companiei, fara a oferi date financiare ale investitiei.

Anchor Grup va continua investitiile pe piata imobiliara romaneasca prin dezvoltarea de ansambluri rezidentiale, urmatorul proiect urmand a fi situat in imediata apropiere a centrului comercial Plaza Romania.

"Proiectul ar putea fi lansat la sfarsitul acestui an sau la inceputul anului vitor", a declarat directorul general al companiei, Ibrahim Paksoy.

De la inceputul anului si pana in prezent, compania a anuntat ridicarea unei cladiri de birouri de clasa A, langa centrul comercial Plaza Romania, cu o investitie de 25 de milioane de euro, extinderea centrului comercial Bucuresti Mall, cu o investitie de 16 milioane si ridicarea ansamblului rezidential Incity, in apropriere de Bucuresti Mall, cu o investitie peste 40 de milioane de euo.

Ansamblul rezidential InCity va fi alcatuit din patru blocuri, cu cate 17 etaje, care vor totaliza 502 de apartamente, cu suprafete cuprinse intre 60 si 239 de metri patrati. De asemenea, ansamblul va beneficia de o parcare subterana de 585 de locuri, suprafete comerciale care insumeaza peste 3.000 de metri patrati si aproximativ 5.000 de metri patrati de spatii verzi. paProiectul totalizeaza 89,713.91 de metri patrati de spatiu construit, fiind ridicat pe un teren de 11,675 de metri patrat. Lucrarile de constructie au demarat in luna august a acestui an si se vor finaliza in a doua jumatate a lui 2008. Vanzarea locuintelor a inceput la mijlocul lui octombrie, pentru 1219 euro plus TVA pe metru patrat.

Anchor Group este prezent pe piata romaneasca din 1997 si desfasoara activitate in domeniul dezvoltarii si gestionarii proiectelor imobiliare.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri