Dupa succesul de care s-a bucurat proiectul Coresi Shopping Resort din Brasov, inaugurat in urma cu doi ani de zile, Immochan simte valul pozitiv al dezvoltarilor la nivel local si planuieste sa dezvolte alte mari proiecte comerciale in trei dintre principalele orase ale tarii.

“Ne uitam spre trei orase – Bucuresti, Sibiu si Craiova sunt in vizorul nostru – orase cu un potential ridicat pentru noi spatii comerciale. Am identificat terenurile, dar momentan nu a fost incheiat un acord cu privire la achizitia acestora. (…) Viitoarele proiecte ar urma sa fie dezvoltate pe terenul unor foste platforme industriale, iar acest lucru se va intampla mai ales in provincie. Eu vreau ca in urmatorii cinci ani sa avem cele trei proiecte intr-o forma sau alta”, a declarat Tatian Diaconu (foto mai jos), director general Immochan Romania.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont