In cursul anului 2016, grupul Wetterbest, format din companiile Depaco -producator de tigla metalica, tabla cutata si sisteme de drenaj, Polnebo – importator de folii, membrane, suruburi si ferestre de mansarda si Cortina – producator de tigla metalica, a inregistrat afaceri de 148 de milioane de lei (33 milioane euro) si un profit net consolidat de 12 milioane de lei (2,7 mil. euro).

„Ne asteptam ca in acest an sa inregistram o crestere de 15-20%, sustinuta nu doar de trendul ascendent al pietei materialelor de constructii, ci si prin proiecte de dezvoltare. Ne-am propus ca in acest an sa achizitionam echipamente pentru marirea capacitatii de productie si imbunatatirea calitatii. O provocare a anului 2017 este mediul politic si instabilitatea lui. Cea mai recenta repercusiune a instabilitatii politice din Romania este cresterea cursului euro, repercusiune ce ne afecteaza in mod direct si pe noi”, a declarat Dragos Irimescu (foto cover), director general Wetterbest.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont