“Am bugetat o crestere de 14% fata de anul 2016. Ne propunem diversificarea gamei de produse si cresterea pe segmente noi de piata. Astfel, incepand de anul trecut, am inclus in gama noastra de produse betonul asfaltic, iar prin departamentul nostru de executie putem prelua lucrari terasamente integrale de infrastructura, de la si canalizare, pana la asfaltare. De asemenea, in 2017 avem in vedere noi investitii care sa ne permita sa atingem valorile bugetate”, a declarat Emil Gota, directorul general Elis Pavaje, intr-un interviu acordat wall-street.ro.

Si in acest an, compania se va concentra pe domeniile pe care le-a imbunatatit pe parcursul anilor, reprezentate de productia de pavele, produse ornamentale, borduri, rigole pentru drenarea apelor pluviale, boltari de zidarie si fundatie, blocheti (elemente modulare destinate zidurilor de sprijin – n.red.).

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont