Este un lucru care nu are cum sa nu impacteze piata, fiind vorba de o aliniere a costurilor de productie cu realitatea din piata, iar 2017, desi are premisele unui an bun, poate capata valente „anarhice”, dupa cum sustin reprezentantii Coilprofil, unul dintre cei mai importanti producatori de acoperisuri metalice de pe plan local.

„Numarul mare al renovarilor si reluarea proiectelor in constructiile rezidentiale datorate si relansarii proiectelor bancare, prin pachete de creditare interesante, sunt motoarele acestei tendinte de crestere care va continua si in 2017. Relansarea proiectelor europene de anul acesta care va aduce investitii noi incepand cu 2017, cu precadere in sectorul industrial, este un alt aspect care va face ca piata sa revina pe un trend crescator”, crede Liviu Mistodinis, directorul general Coilprofil.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont
Sursa foto: Coilprofil