Miroslaw Huczek si-a inceput cariera in domeniul retailului de bricolaj in 1998, unde timp de cinci ani de zile a ocupat pozitia de manager de vanzari. Ulterior, pentru mai putin de doi ani a avut functia de director de operatiuni in cadrul Praktiker Polonia, pentru ca in anul 2005 managerul sa ia o pauza din industria de profil si sa activeze in retail pentru o filiala a unei companii germane care si-a extins activitatea in Polonia vreme de circa 4 ani. In plina criza, intre 2009 si 2013, Miroslaw Huczek a detinut pozitia de director de vanzari in cadrul grupului OBI, pentru ca timp de un an si jumatate sa fie executivul care a condus operatiunile BauMax in Bulgaria.

In ultimii doi ani si jumatate, Miroslaw Huczek (foto stanga) s-a deconectat de retailul de bricolaj si s-a reintors in Polonia, acolo unde a coordonat operatiunile KJUST, o companie specializata in productia de solutii de depozitare pentru portagajul automobilelor.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont