Gabriel Voicu, director divizie New Homes la Coldwell Bankers, nu a comentat impactul bugetar al eliminarii TVA, ci spune ca ar fi o masura benefica din punct de vedere al clientilor, dar care nu are avea un impact extraordinar. “Efectul cu adevarat pozitiv va fi daca vom avea TVA zero si la a doua sau a treia tranzactie, fapt c ear duce la cresterea numarului tranzactiilor imobiliare. Principalele intrebari pe care le avem in legatura cu reducerea TVA vizeaza data adoptarii unei asemenea masuri si daca ea se va aplica si la cea de-a doua sau a treia locuinta. La dezbaterea cu premierul Sorin Grindeanu ni s-a mentionat luna mai ca termen de finalizare. Indiferent daca vom avea sau nu un TVA zero, important este sa avem o decizie in luna mai”, a declarant Voicu.

Bogdan Ivan, project manager la Metalurgiei Park Residence, spune ca daca forma finala a proiectului de lege va ramane la asa cum este acum, efectele vor fi bune.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont