Aflata la cea de-a treia editie, conferinta (RE)Construct 2017 este evenimentul wall-street.ro dedicat pietelor imobiliare si a constructiilor si realizat la aceasta editie in parteneriat cu Sonae Sierra, Imobiliare.ro, Coldwell Banker, CEZ Vanzare si TP-Link.

"O parte din proiectele de mall-uri din Romania au deja 10 ani sau mai mult, pentru ca boom-ul a fost in perioada 2007-2008. S-au schimbat foarte multe lucruri de atunci si de aceea foarte multi dezvoltatori iau in considerare si gandesc serios la renovari, modernizari sau reconversii. Au intrat, de asemenea, si alti retaileri in piata, motiv pentru care trebuie sa se regandeasca multe strategii, pentru a face loc celor interesanti. Din punctul meu de vedere, anul trecut a fost anul spectaculos, in care s-au deschis foarte multe mall-uri intersante, dar in 2017, ne uitam mai mut la reconversii", apreciaza Luiza Moraru (foto).

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont
Sursa foto: Ovidiu Udrescu