Ben Jager a onorat cu prezenta sa seminarul dedicat Romaniei din cadrul targului Second Home Fair din Utrecht, Olanda, si a precizat ca una din destinatiile sale preferate de vacanta este Transilvania. "Achizitia unei a doua locuinte - sau a unei case de vacanta - este un lucru obisnuit in Olanda, destinatiile preferate pana acum de olandezi fiind cele traditionale. Insa interesul pentru Europa de Est si pentru destinatii noi, ne-explorate, este in crestere", a spus Ben Jager.

Investitiile olandeze in Romania au atins nivelul de 8,5 miliarde de euro. Alaturi de Germania si Austria, Olanda s-a mentinut, in ultimii sase ani, in topul investitorilor straini in Romania, cu o pondere cumulata de 50 la suta din total. Potrivit unui barometru publicat in toamna anului trecut, Olanda ocupa primul loc intr-un top al investitiilor straine in Romania, cu 16,1 miliarde de euro alocati din 1990 si pana acum, ceea ce reprezinta 15 la suta din total.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont
Sursa foto: Emi Cristea / Shutterstock