Romania si Bulgaria, alaturi de Turcia si India, tari un potential de investitii subevaluat, vor participa la targul international pentru companii imobiliare de la Cannes, in perioada 15-17 noiembrie 2006, potrivit site-ul "europe real-estate" citat de NewsIn.

Romania si Bulgaria deja isi fac un "debut furtunos" la targul ce se va desfasura la Cannes, conform sursei citate. Romania va fi prezenta prin proiectul Baneasa Shopping City, considerat cel mai mare centru comercial din Romania, dar vor participa si firmele Eurisco Consulting si Mivan Development, in timp ce EVA Medical va reprezenta Bulgaria in cadrul acestui eveniment.

Dezvoltatorul imobiliar ungar Trigranit isi va prezenta pentru prima data proiectul Esplanada din Bucuresti, care va combina spatiile comerciale si rezidentiale, dar si proicetul Lakeside Park din Bratislava, Slovacia.

Anul trecut Targul de la Cannes a gazduit peste 7.000 de participanti, mai mult de 1.500 de companii fiind reprezentate pe un spatiu de 8.300 de mp2, dar care potrivit organizatorilor, se va extinde cu 20% in 2006. Editia din anul acesta va fi cea de-a 12-a editie a targului international.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »