Potrivit datelor JLL, cererea vizeaza atat Bucurestiul, cat si orasele secundare. „In acest caz vedem chiar o extindere a interesului companiilor si spre Estul tarii, asa cum este cazul Profi la Roman. Alte orase in care companiile vor sa se extinda sunt Timisoara, Oradea, Cluj-Napoca”, sustin specialistii JLL.

In ceea ce priveste livrarile de proiecte, pentru 2017, dezvoltatorii au anuntat ca vor finaliza circa 400.000 de metri patrati, un nou record al pietei, in conditiile in care anul trecut oferta noua a totalizat 340.000 metri patrati.. Printre cele mai mari proiecte programate spre livrare in acest an se numara extinderea cu 68.000 metri patrati a CTPark Bucharest West, extinderea cu 60.000 metri patrati a P3 Logistic Park Bucuresti, proiectul WDP din Otopeni de 38.000 metri patrati si CTPark Timisoara – 35.000 metri patrati.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont