“Piata motouneltelor agricole a ajuns la 150 milioane de euro, dupa o crestere a tuturor jucatorilor in cursul anului trecut. Vorbim pentru prima data dupa multi ani despre o crestere a pietei, a cererii, a consumului, bazata pe imbunatatirea fiscala la nivelul tarii, ceea ce a condus la o alocare mai mare a bugetelor in toate sectoarele economiei. Acest lucru s-a resimtit inclusiv in industria noastra, acolo unde volumele vandute au crescut semnificativ”, spune Ioan Mezei (foto mai jos), directorul general Stihl Romania, filiala locala a celui mai mare producator de motounelte agricole la nivel global.

Potrivit acestuia, de avantaje s-a bucurat si compania pe care o conduce, afacerile inregistrand un plus de 20% la nivelul anului trecut, pana la pragul de 30 de milioane de euro, un avans sustinut fata de anii anteriori.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont