“Am alocat 10 milioane de euro pentru modernizarea a sase galerii in 2017. Este un ritm sustinut pe care il vom aplica in perioada urmatoaresi vrem sa atingem toate galeriile comerciale detinute. Pe lista noilor investitii se afla proiectele din Drumul Taberei, doua spatii comerciale din Timisoara, Constanta, Cluj si Baia Mare. Aceasta este una dintre liniie de dezvoltare pe care o urmam (…) Ne concentram atentia totodata si asupra dezvoltarii de noi proiecte comerciale in Romania si ne dorim sa replicam conceptul <<Coresi Shopping Resort>> din Brasov si in alte orase. Suntem in plin proces de identificare a celor mai bune terenuri si analizam optiunile in orase precum Sibiu sau Craiova”, a declarat Ruxandra Bese, director de dezvoltare al Immochan Romania, in cadrul evenimentului Realty 2017, organizat de publicatia Business Review.

Potrivit managerului Immochan, compania pe care o reprezinta ia in calcul inclusiv posibilitatea dezvoltarii unor proiecte comerciale de mai mici dimensiuni, dar analizeaza cu atentie si oportunitatea dezvoltarii unor proiecte mixte, alcatuite fie din proiecte comerciale cu o componenta de birouri, fie un proiect comercial cu o componenta rezidentiala, asa cum este cazul proiectului Coresi Shopping Resort din Brasov si a parteneriatului dezvoltatorului francez cu Avantgate.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont