Grupul spaniol Mantor, cu activitate pe piata imobiliara din Romania, l-a numit pe Vasile Mocanu, fost director de operatiuni in cadrul Mega Mall Bucuresti, in functia de director general al Facilitec, divizia de facility & property management, odata cu luna mai a acestui an.

Facilitec, cu activitate pe segmentul de facility & property management pentru spatii de birouri si proiecte rezidentiale, dispune de un portofoliu din care fac parte mai mult de 1.000 de apartamente, ansambluri rezidentiale si apartamente in regim hotelier pentru corporatii, cu o suprafata totala de 30.000 mp. Vasile Mocanu va avea ca principale responsabilitati consolidarea pozitiei Facilitec pe piata din Romania si dezvoltarea unei strategii de business competitive, care sa duca la indeplinirea obiectivelor stabilite de grupului Mantor.

Cu o experienta de peste 14 ani in domeniul facility & property management pentru industrii precum retail, petrol si gaze sau banking, anterior pozitiei de director general al Facilitec, Vasile Mocanu a detinut functia de director operatiuni in cadrul Mega Mall Bucuresti.

Dintre proprietatile de lux pe care le administreaza Facilitec fac parte Willbrook Residential (Oxford Gardens, Green Gate, Zodiac, Zenith, Grace Garden, North Star & Rose Garden), Natura Residence, Rovere Exclusive Concept, Amber Residence, Alia Apartments, Amfiteatru Residence, Lacul Tei 31-33 si Metropolitan Residence.

Infiintata in anul 2007, compania Facilitec Romania a fost achizitionata in anul 2015 de catre trei parteneri spanioli si integrata in grupul Mantor. Facilitec ofera servicii de property si facility management pentru segmentul rezidential de lux, pentru segmentul comercial si pentru cladiri de birouri. Din portofoliul companiei fac parte peste 20 de proiecte care insumeaza o cifra de afaceri de aprox. 1 milion de euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri