"Se constata o crestere a interesului cumparatorilor pentru rate la dezvoltator, in ceea ce priveste metoda de achizitie a unei locuinte. Acolo unde acest produs ofera conditii competitive, el este preferat creditelor imobiliare clasice. Astfel, in primele 4 luni ale anului curent, 65% din cumparatorii apartamentelor scoase la vanzare in ansamblul rezidential Asmita Gardens au optat pentru o finantare direct de la dezvoltator, in vreme ce 30% din tranzactiile incheiate in Ibiza Sol sunt finantate prin aceasta metoda", arata Premier Estate Management.

Compania a inregistrat o crestere de 85% a numarului de tranzactii incheiate in primele patru luni ale anului, in comparatie cu aceeasi perioada a anului trecut. Valoarea cumulata a proprietatilor tranzactionate depaseste 20 milioane de euro in primele patru luni ale anului, iar cresterea a fost determinata de dinamica mare a pietei rezidentiale care atrage multi cumparatori, dar si de extinderea serviciilor de reprezentare si consultanta de business inca de la faza de proiect.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont
Sursa foto: Denphumi / Shutterstock