AFI Palace Cotroceni se afla in proces de finalizare a lucrarilor de extindere prin intermediul carora suprafata inchiriabila totala a centrului comercial va creste cu 6.500 de metri patrati (GLA). Acest nou spatiu va gazdui in principal brand-ul de fashion Peek&Cloppenburg (P&C), care va deschide un magazin de 5.200 metri patrati. In urma lucrarilor de extindere, AFI Cotroceni va avea o suprafata inchiriabila totala de aproape 90.000 metri patrati.

AFI Europe Romania va incepe in viitorul apropiat dezvoltarea a inca doua proiecte, unul va consta intr-un parc de retail care va fi construit pe un teren de 80.000 de metri patrati din Arad, iar cel de-al doilea, AFI City, va include un proiect rezidential amplu, care va fi dezvoltat pe un teren de 148.000 de metri patrati din Bucurestii Noi (sectorul 1 din Capitala).

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont